Sabtu, 6 Julai 2013

Blog Buat Duit Dengan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Teknik SEO Merah Jambu – Tajuk pun dah sedap sesedap buah jambu merah. Itu belum lagi duit yang mengalir. Memang sesedap tajuknya yang diberikan oleh rakan blogger kita siapa lagi kalau bukan En Titan. 

Gambar cendol en Titan
Credit to Hafiz Rahim
Mungkin anda terlepas peluang untuk hadir ke seminar buat Duit dengan Blog anjuran Denaihati..Antara topik hangat yang dibincangkan dan paling mendapat sambutan adalah topik “ Affiliate” yang mana panel ketika itu adalah en Titan sendiri. Mungkin masih ada yang tidak mengenali beliau. Nama sebenarnya adalah Ahmad Faizal pemilik blog 

http://earncent.com/,
http://ahmadfaizal.com/,
dan http:// ohcikgu.com/

Beliau boleh dikategorikan sebagai senior dalam dunia penulisan blog yang mana berkecimpung sejak tahun 2003, kira otai lah tu kan. Dan kalau anda nak tahu beliau juga adalah pemenang anugerah Malaysia Social Media Week (MSMW) 2013.

Anugerah MSMW Blogger en Titan
Betapa kacaknya en Titan apabila naik ke pentas
Ramai blogger yang cemburu dengan pencapaian Affiliate beliau. Teknik SEO Merah Jambu adalah trademark dan teknik buat duit dari blog yang selalu dirahsiakan. Yelah, hari-hari terima komisyen Affiliate masuk, siapa yang tak cemburu. Untuk Jobdirumah sahaja beliau telah hasilkan lebih 40 jualan. 1 jualan dibayar RM20 jadi total komisen RM800. Itu baru 1 program Affiliate. Bermula daripada titik itu ramai blogger yang mula mencungkil rahsia teknik yang beliau gunakan sehinggalah en Titan merasakan teknik ini perlu dikongsi oleh blogger di Malaysia yang dahagakan ilmu buat duit online melalui blog. 

Berapakah Harga yang ditawarkan?

Pandangan saya harga RM100 untuk e-book Kitab Teknik SEO Merah Jambu adalah amat-amat berbaloi dan sesuai dengan ilmu yang dikongsikan. Tiada diskaun diberikan dan tidak sesekali akan diturunkan malah ia akan dinaikkan pada bila-bila masa sahaja. 

Kandungan e-book tentu sekali berkisar mengenai SEO dan bagi saya teknik yang dibekalkan ini dapat menambah lagi ilmu mengenai SEO yang telah saya ketahui. Bagi anda yang mahir bermain dengan long tail keyword, exact match dll ini adalah satu kelebihan anda untuk memanfaatknya dengan Affiliate.

Dengan rating en Titan yang boleh saya berikan 5 bintang, tiada sebarang sebab untuk saya menolak untuk mendapatkan Kitab Teknik SEO Merah Jambu kerana pada bila-bila masa sahaja en Titan akan menaikkan harga kepada RM197. Mungkin dulu anda terlewat untuk membeli panduan Teknik Clickbank zyan yang mana dia telah naikkan harga pada RM197. Saya tahu anda tentu sungguh kecewa. Dalam situasi sekarang ini saya tahu hati anda masih berbelah bahagi. Sekiranya anda betul-betul serius ingin hasilkan jualan pertama Affiliate melalui blog, Saya amat syorkan anda ambil peluang yang ada sekarang ini sebelum harga dinaikkan. Jangan sampai pisang berbuah 2 kali. 

Untuk maklumat lebih lanjut ->> Kitab Teknik SEO Merah Jambu


P/s : Saya dapat berita yang sahih dari en Titan, bila cukup 100 unit terjual dia akan terus naikkan harga kepada RM197 tanpa kompromi. 

14 comments

wah, tahniah la pada en titan :)

ebook izyan tu memang best. Rugi gak sape tak beli ebook tu. Sesuai nak main clickbank. hoho

jom jom sapa nak beli cepat jom. Bro ni ada blog lain mana mana kah

Memang hangat la Kitab Teknik SEO Merah Jambu nie...

tengah kumpul duit nak beli ni hehehe

hot and Spicy gitu..dah ramai yg helo nak pinjam..hehe

kumpul cepat sblum naik harga..jgn dirayu pd abg titan..htnya sekeras titanium..kuikui

en Titan pun apa kurangnya..sama hebat sama mantop

ok ni ebook ni, saya pun dah beli..

en titan tokey cendol dari banting..hehe

En. Titan memang otai... sebab tu ilmu dia banyak... jadi kita pakat sedut dan praktikkan :)

Sila masukkan nama anda walaupun anda tidak mempunyai URL. Elakkan komen sebagai annonymous

EmoticonEmoticon